2013/12/05

Movie night

Chillailtii tänää Jennan kans ja aateltiin kattoo sarjoja ja syyä herkkuja nii et napa notkuu. Otettii pari fiilistely kuvaa tätä postausta varten. Muuten tässä lähipäivinä oon vaa ollu nii laiska, enkä oo jaksanu kantaa kameraa mukana. Vähä jää harmittaa nyt tällee jälkeenpäin, ku ois ollu kiva pistää kuvia siitä mitä nyt oon duunaillu menneellä viikolla. Kerron nyt kuitenki viime viikon kuulumisii, vaikka kuvat jääki uupumaan. Elikkäs viime viikolla poikaystävä tuli jyväskylään ja käytiin kattomassa nälkäpeli kakkonen, syötiin ulkona useempaanki otteesee, käytii skeittaamassa ja sain ekan kerran heitettyy flipin päälle! Jee :-) Kämpillä tuli kans hengailtua aika paljon, ihan vaa ton kelinki takia. Perjantaina sit käytiin tuff!:in järjestämässä tapahtumassa rumassa. Oli tosi jees meno vedettiin shotti rallit, baunssatiin ja kuunneltiin open mic:ii. Jäbät heitti tosi hyvät friistylet! Siinä olis jonku verra kuulumisia. Ihan hyvin tässä on viikko vierähtäny. Huomenna ois tarkotus lähtee helsinkii viettää viikonloppua, eli todennäkösesti postausta tulossa sen jälkeen. See youu guyss!!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi0.09

  Oon vähä kade noi herkut näyttää nii hyvältä! Vaikuttaa tos rennolta viikolta Ja flippi!!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10.25

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi16.30

  Oot kaunis, hyvä tyyli, sulla on poikaystävä, osaat valokuvata ja skedee, kuuntelet hyvää musaa ja vaikutat kaikinpuolin tosi mukavalta. Miks jaat ittees ja teet itelles huoran maineen? Toivon et tajuut kuinka tyhmää se on ja lopetat sen touhun.. Kunnioittaisit ittees ees vähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluun kyl sanoo heti alkuun et en oo mikään huora ja musta toi on aika ilkeesti sanottu. Joo ei ollu mikää paras valinta mitä sillon tein ja tottakai se oli virhe. Mut kaikki tekee virheitä ja toivon et tää nyt ei leimaa mua millää tavalla koska en todellakaan oo sellanen enkä varsinkaa huora. Jos tätä blogia jaksat jatkossa lukea niin tuut huomaamaan et oon täysin erilainen ihminen ja toivottavasti saisit mukavan kuvan musta.

   Poista