2014/04/29

Los Angeles

Tässä ois nyt viimenen postaus meidän mahtavasta jenkkien matkasta! Matkattiin Los Angelesin rannikolta viimeseks viikoks keskemmälle maata ja majotuttiin Hollywoodiin. Kierreltiin monena päivänä eri paikoissa. Mulla oli ehkä vähän liian kliseinen kuva Hollywoodista, että kaikki ois siellä tosi hienoo ja yleellistä, mut sitä se ei kyllä aivan ollut. :D Oli se tietty kokemisen arvonen mesta ja siel oli tosi paljon kaikkee nähtävää, mut onhan se turisti mesta ihan selkeesti.

Sopivasti oli just meidän matkan aikana siellä Oscar-gaala, ei mitenkää suunniteltu juttu. Ne jäi ikävä kyllä nähtyä vaan hotellin telkkarista mun sairastumisen vuoksi. :( Ois se kyl ollu hienoo nähä paikan päältä, ku julkkikset kävelee punasta mattoo pitkin hienot asut päällä.

Tulin sit täysikäseks matkalla ja juhlittiin sitä Los Angelesin yöelämässä. Tutustuttiin sinä iltana ihan mahtaviin ihmisiin. Vietettiin huikee ilta ja jatkettiin iltaa niitten kämpillä. Porukassa oli myös yks dj, nii juhlittiin sit huolella aamuun asti. Tuun kyl muistaa ikuisesti tän mahtavan illan.


Oltiin suunniteltu, et käydään Universal Studiossa ja Warner Brossissa. Oisin kyl melkee jättäny Universal Studion käymättä, koska Warner Bros oli ihan huippu verrattuna Universal Studioon. Ehottomasti suosittelen käymään Warner Brossin kiertoajelulla jos kiinnostaa kuinka elokuvat, sarjat ja koko prosessi valmistuu. Kiertoajelulla käydään eri kulisseja läpi ja kerrotaan paljon faktatietoa. Oli kyl tosi mielenkiintonen setti.

Käytiin kans Los Angelesin kiertoajelulla ja meillä oli tosi kiva ryhmänjohtaja, joka sit ajelutti meitä nähtävyyksille ja julkkisten asuinalueille. Hyvin se selosti, et missä on mitäkin ja kenen julkkiksen talo tai mikä tunnettu mesta on kyseessä. Oli kyl tosi antoisa ajelu. Jos ite oltais siel liikkuttu, nii ei ois varmasti huomioinu mitään sellasta.

Mentiin viettää päivää Beverly Hilssii. Varmaan kaikki tietää, et se on rikkaiten alue. Kauppakadut on täynnä kalliita merkkiliikkeitä, hienostoravintoloita ja urheiluautoja. Siellä sit fiilisteltiin ja käytiin liikeissä ja mentiin syömäänki. Katottiin vaan, et ei ollu ihan kadun kallein ravintola, niin se passas. Siellä ravintolas alettiin heti ehotteleen viinivalikoimaa. Päädyttiin tilaamaan sit kokikset molemmille ja ne vaan naureskeli meille. :( Kai se sit oli jotenki outoa. Syötiin oikein herkullista ruokaa siel mahan täydeltä.

Meidän hyvä idea oli kuumana päivänä lähtee lautojen kanssa rullaamaan parin tunnin matkaa Beverlyltä mun haluamaan liikkeeseen. Oli kyl pitkä ja hikinen matka, mut selvittiin sit Supreme storeen hengissä. Sillä viikolla se liike oli julkassu uuen malliston, nii porukkaa sit riitti. Ei siinä, jouduttiin jonottamaan liikeeseen yli tunti. Niinku kuvasta näittekin, nii kukapa se siel Supreme liikkeessä ja sen nurkilla pyöri. Tyler the creator! Ihan hullua. :D Otettiin sit muutama salakuva siitä, kun ei viittiny menettää jonopaikkaa.Vielä samana päivänä kun oli kotiinlähtö, niin päätettiin vielä aamusta herätä aikasin ja lähtee Griffin Observatorioon. Se sijaitsee ihan siellä vuoren päällä, niin matkattiin sinne taksilla. Oon tosi ilone, et ei jätetty sitä mestaa välistä, koska se oli niin upee! Iha hullun hyvät näkymät oli sieltä korkeelta ja tosi näkemisen arvonen rakennus muutenki. Otettiin sieltä sit suora kyyti lentokentälle ja oli aika heittää hyvästit amerikoille.

Voisin kirjottaa vaikka kuinka pitkiä juttuja tältä matkalta. Paljon jää vielä kertomatta. Mut nyt jätän tän tähän, ettei tuu liian pitkää jorina tekstiä mitä kukaan ei jaksa lukea. Oon yrittäny pääpiirteittäin kertoo lyhyesti tästä reissusta, mut jos tulee mieleen jotain kysymyksiä niin pistäkää vaan kommenttia boxiin!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi23.27

  Wau! en voi uskoo et kerkesitte tekeen noinpaljo vaa parissa viikossa iha huippua!. Matka kuulostaa iha tosi kivalta ja kuvat oli tosi hienoja kuka ne oli ottanu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oon kyl tosi tyytyväinen ku kerettiin tekee vaikka mitä! Timo ja minä kuvailtiin molemmat :-) ja kiitos!

   Poista
 2. Anonyymi9.14

  Jaksaisin lukee vaikka kuinka paljon lisää teijän reissusta, upeita kuvii ja varmasti teillä ollu niiin mahtava matka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kiva kuulla et tykkäsit!

   Poista
 3. Anonyymi13.07

  maukkaita kuvia!

  VastaaPoista